Eng Bul Rus

Имате ли навършени
18 години?
Трябва да имате навършени 18 години, за да достъпите съдържанието на тази страница.

Да Не
Трябва да приемете нашите "Условия за ползване" за да продължите!!
Запомни
История
Производствени
мощности
Пазари
Кариери

Новини

„Вила Ямбол” представи свои продукти на Международната изложба ProWein 2015 в Дюселдорф

20.04.2015

„Вила Ямбол” представи успешно свои продукти на Международната изложба ProWein 2015 в Дюселдорф, Германия. Събитието се проведе от 15 до 17 март. От България участваха 13 компании, обединени на един общ, национален щанд. Организатор на участието на нашите фирми бе Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) в изпълнение на проект, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Конкурентоспособност“.

Сред продуктите, с които „Вила Ямбол” се представи, беше виното Villa Yambol Каберне Совиньон, което направи впечатление със елегантно тяло, акценти на череша, подправки и боровинки и дълготраен финал.

Тази година международната изложба в Дюселдорф бе посетена от 52 000 души от 123 държави. В нея участваха 5970 изложители от над 50 страни. Освен класически традиционни винопроизводители, на събитието намериха място представителите на Новия свят, както и на екзотични и не толкова популярни винени дестинации като Армения и Боливия.

От търговска гледна точка ProWeinе едно от най-значимите събития за сделките с вина и алкохол. Тази година 40% от посетителите са направили поръчки още по време на събитието, а 44 % са отчели, че имат планове да го направят след приключването му. Бе отчетен сериозен интерес към Шампанското, категорията на пенливите вина и спиртните напитки.

Присъствието на „Вила Ямбол” на подобен форум даде възможност за контакти и осъществяване на сделки с международни търговци, хотелиери и ресторантьори.

Обратно към новини
„Вила Ямбол” представи свои продукти на Международната изложба ProWein 2015 в Дюселдорф