Eng Bul Rus

Имате ли навършени
18 години?
Трябва да имате навършени 18 години, за да достъпите съдържанието на тази страница.

Да Не
Трябва да приемете нашите "Условия за ползване" за да продължите!!
Запомни
История
Производствени
мощности
Пазари
Кариери

Новини

Вила Ямбол подкрепи лятното турне на Веселин Маринов

06.08.2015

На 2-ри август лятното турне на Веселин Маринов акостира с безплатен концерт в Созопол, а на 5-ти - в Бургас. Събитията бяха подкрепени от Вила Ямбол. За четиринадесета поредна година изпълнителят организира лятно турне по морето. То започна на 24 юли и обхваща 12 курорти – от Каварна на север до Приморско на юг, като включва и големите летни театри във Варна (30 юли) и Бургас (5 август).

На концертите в Созопол и в Бургас, гостите опитаха белите и розе вината с марката Вила Ямбол, които спечелиха няколко отличия в последните големи винени конкурси. Розето на Вила Ямбол е с медал на 22-то издание на най-големия европейски винен конкурс Concours Mondial de Bruxelles и бе оценено високо и на Mondial du Rosé в Кан.

Турнето тази година носи името на една от любимите песни на Веселин Маринов – „Предпоследна глътка лято“. Той винаги е споделял колко много обича летните концерти, защото хората тогава са такива, каквито му се иска да бъдат през цялата година – усмихнати и без мисли за утрешния ден, за училището на децата и за вноската по кредита. Публиката пя през цялото време с любимия си изпълнител, а Вила Ямбол беше точно там, за да подкрепя доброто настроение.

Обратно към новини