Eng Bul Rus

Имате ли навършени
18 години?
Трябва да имате навършени 18 години, за да достъпите съдържанието на тази страница.

Да Не
Трябва да приемете нашите "Условия за ползване" за да продължите!!
Запомни
История
Производствени
мощности
Пазари
Кариери

Новини

"Вила Ямбол" спечели първия си бизнес оскар - Изпълнителният директор посвети отличието на екипа

06.12.2018

„Вила Ямбол“ добави първия си бизнес Оскар към колекцията с награди. Този път призът дойде на конкурса „Мистър и Мисис Икономика“ 2018. Изпълнителният директор Красимир Аврамов бе отличен в категорията „Земеделие“. Статуетката „Рибарят и златната рибка“ му бе връчена от министъра на земеделието Румен Порожанов на церемония пред 400 представители на бизнеса и политиката.

„Това е висока оценка, че не само създаваме висококачествени вина и ракии, но умеем да ги реализираме на пазара по най-добрия начин. Приемам статуетката от името на целия екип на избата. Такива отличия ни дават смисъл да продължаваме да работим със същата страст и любов.“, допълни шефът на избата при получаване на наградата и посвети отличието на своя екип. „Хубавото вино се прави от добро грозде и добри хора – щастлив съм, че във „Вила Ямбол“ разполагаме и с двете“, сподели още Красимир Аврамов.

Изборът на печелившите в конкурса се прави от жури, съставено от членовете на управителния съвет на Конфедерацията и работодателите в България (КРИБ).

Целият професионален път на мениджъра е обвързан с „Вила Ямбол“. Той започва работа в избата още през 1988 г. Има множество специализации в чужбина сред които Франция, Италия, Испания, Португалия, Южна Африка, Чили. Под неговото ръководство компанията е сред най-големите производители на висококачествени вина и ракии. Често споделя, че се чувства късметлия, защото работата му е негово хоби и има възможност да го практикува със страхотен отбор професионалисти.

„Вила Ямбол“ е една от най-старите и уважавани изби в Южна България с традиции във винопроизводството от 1924 година. Днес производителят е сред лидерите на пазара, водещ износител на качествени български вина и ракии в чужбина и сред най-награждаваните родни винарни на световни конкурси. Избата управлява близо 10 000 дка лозови масиви. Вината и са представени в марките „Вила Ямбол“ и „Кабиле“

Обратно към новини
1 / 2