Eng Bul Rus

Имате ли навършени
18 години?
Трябва да имате навършени 18 години, за да достъпите съдържанието на тази страница.

Да Не
Трябва да приемете нашите "Условия за ползване" за да продължите!!
Запомни
История
Производствени
мощности
Пазари
Кариери

Новини

Вила Ямбол стана част от Balkan Rakia Fest 2014

27.10.2014

Вила Ямбол взе участие във Втория Балкански фестивал на ракията и спиртните напитки в София. Той се проведе от 23 до 26 октомври в зала 6 на НДК като в него се включиха над 200 марки ракии и спиртни напитки за дегустация. Винпром Ямбол предложи на ракиените любители да опитат от емблематичните Ямболска гроздова, Стралджанска мускатова отлежала и Кайлъшка гроздова ракия, като така всеки успя да избере вкус, най-близък до своите предпочитания.

В рамките на фестивала се състоя и дългоочаквания за изложители и посетители конкурс „Продукт на потребителя”, организиран съвместно с Асоциацията „Активни потребители”, определил най-добрите продукти според вкуса на потребителите чрез т. нар. „сляпа дегустация”. Винпром Ямбол грабна среброто в категория Ароматни гроздови ракии със Стралджанска мускатова отлежала, 2012.

Успехът на първото издание с над 5000 посетители и повече от 30 фирми участници, ни дадоха увереност да превърнем събитието в традиционно, споделиха организаторите. В рамките на фестивала посетителите имаха възможност да дегустират плодови, гроздови и анасонови ракии, както и български и вносни високоалкохолни напитки.За улеснение на всички гости на Балканския фестивал на ракията през цялото време работеше и промомагазин, където продажбите на алкохолни продукти се предлагаха на цени на производителя.

Обратно към новини
Вила Ямбол стана част от Balkan Rakia Fest 2014