Eng Bul Rus

Имате ли навършени
18 години?
Трябва да имате навършени 18 години, за да достъпите съдържанието на тази страница.

Да Не
Трябва да приемете нашите "Условия за ползване" за да продължите!!
Запомни
История
Производствени
мощности
Пазари
Кариери

Новини

Kabile подкрепи 34-то издание на Аполония

21.09.2018

Стотици хора опитаха серията вина на “Вила Ямбол“ като част от музикалната програма на фестивала

Серията вина Kabile на „Вила Ямбол“ подкрепи 34-то издание на фестивала Аполония, който се проведе в началото на септември в Созопол. Вината бяха неизменна част от музикалната програма на събитието и всяка вечер над 800 човека в Амфитеатъра имаха възможност да опитат „хилядолетното наследство, запечатано в бутилка“.  И тази година никаква изненада - най-доброто от културния афиш през миналия театрален, филмов и музикален сезон беше представено на десетдневния фестивал Аполония. Пълни зали и радостни от участието си артисти, празнична атмосфера за хората на изкуството. Това е ретроспекцията на основателя на Аполония проф. Димо Димов.

Оценката на публиката за вината Kabile също беше много висока. Те опитаха бялото от сортовете Шардоне и Совиньон блан, розето в серията и червеното от сорта Сира. Хората се интересуваха коя изба ги произвежда, къде могат да се намерят и най-вече каква е историята зад етикета с богинята Кибела и името на виното.

Дегустации на вината Kabile имаше по време на изпълненията на ансамбъл Тунджа, които оставиха без думи чужденците на фестивала. Те съпътстваха изпълненията на Белослава, на Хилда Казасян с нейния концерт "С усмивка за Ella Fitzgerald“, на една от най-популярните съвременни български банди Jeremy!, както и на музикалния спектакъл на Милица Гладнишка „Титанично“. Уникалният Живко Петров дойде специално да дегустира от вината. Финалната точка на фестивала също бе сложена с чаша Kabile и концертът на феноменалните ФСБ, за които Амфитеатърът се оказа твърде тесен да побере таланта и желаещите да ги слушат.  

Обратно към новини
Kabile подкрепи 34-то издание на Аполония