Eng Bul Rus

Имате ли навършени
18 години?
Трябва да имате навършени 18 години, за да достъпите съдържанието на тази страница.

Да Не
Трябва да приемете нашите "Условия за ползване" за да продължите!!
Запомни
История
Производствени
мощности
Пазари
Кариери

Новини

"Вила Ямбол" на изложението за вино в Хонг Конг

26.10.2011

За пръв път в Mеждународното изложение за вино и алкохолни напитки в Хонконг /Hong Kong International Wine&Spirits Fair/, което ще се проведе от 3 до 5 ноември 2011 г. ще участват и български фирми, сред които "Винпром Ямбол" ЕАД

На обща изложбена площ от 90 кв.м. в зала 3С, щанд №А36, с визия, подчертаваща българската уникалност, своята продукция ще представят10 български винопроизводители.

В рамките на изложението ще се проведат редица мероприятия: Конференция за винената индустрия с участие на топ експерти от бранша; среща на изтъкнати сомелиери и енолози, семинари и винени дегустации, конкурс за най-добро вино.

Освен висококачествени вина, на изложението ще се представят бира и други алкохолни напитки, а също различни стоки и услуги, свързани с питейната индустрия от цял свят.

Hong Kong International Wine&Spirits Fairе е една от най-значими промоционални прояви в Азия за вино и алкохолни напитки, организирана от Търговско представителство за развитие на Хонконг. Изложението заслужено се признава за трамплин за производителите и дистрибуторите, желаещи да намерят ниша на този рентабилен и процъфтяващ пазар. Хонконг е важен център за търговия с вина, като само през последната година вносът на популярната напитка се е увеличил със 70%, достигайки оборот 780 млн.щ.д. през 11 месеца на 2010г. В миналогодишното издание на изложението са участвали 680 компании от 30 държави, а броят на посетителите надхвърли 14 312 души.

Hong Kong International Wine&Spirits Fair е включено в Индикативната програма на ИАНМСП за 2011-2012 г. за организиране на участия в международни специализирани изложения на българските малки и средни предприятия. Финансирането на българското участие е в рамките на Проект BG161PO003 - 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Обратно към новини