Eng Bul Rus

Имате ли навършени
18 години?
Трябва да имате навършени 18 години, за да достъпите съдържанието на тази страница.

Да Не
Трябва да приемете нашите "Условия за ползване" за да продължите!!
Запомни
История
Производствени
мощности
Пазари
Кариери

Новини

Вината Persona печелят редица медали

16.09.2004

През 2004 г. „Вила Ямбол” лансира успешно на вътрешния пазар серията вина под марката Persona. Вината от серията Merlot, Cabernet Sauvignon, Rose, Chardonnay, Muskat, Merlot и Cabernet Sauvignon Резерва са модерни, следващи тенденциите на Новия свят. Persona се отличава с интензивен, богат и траен плодов аромат, плътен и добре балансиран вкус, с впечатляваща дължина.

“Вила Ямбол” е традиционен производител на висококачествени червени и бели вина и един от най-големите износители за Европейския пазар. Вината Persona от години се радват на изключителен прием в Европа и са високо оценени на едни от най-големите световни винени конкурси. PersonaМерло 2004 спечели Почетен диплом на Международен конкурс за вина в Лондон - International Wine and Spirits Exhibition 2005. Persona издържа успешно всички тестове на строгото жури, което елиминира 40% от участващите вина още на първи тур от състезателните дегустации. Persona Мерло Резерва 2003 спечели сребърен медал на международното изложение Мундус Вини2005, провеждано в Германия, а PersonaКаберне Совинъон 2004 - бронзов медал. Persona се бореше с 4300 вина от 40 държави от целия свят.

Освен световни отличия, вината от серията са отличени със сребърен и бронзов медал от “Винария“ 2005 и Вино на годината за 2004 и 2003 година. Елитното списание “Бакхус” също не пропусна да даде високи оценки на вината. Нежното Шардоне е оценено с 82 точки, страстното Каберне Совинъон с 81 точки, а Мерлото и Розето с 80 точки. Това ги поставя в категорията “Силно препоръчвани вина”.

От февруари 2006 година вината от серията Persona (реколта 2005) ще имат нов дизайн, напълно следващ тенденциите на модерните вина и разкриващ изцяло изключителния характер на виното. Всяка капка Personакрие много любов и топлина и това прави виното неустоимо, свежо, плодово, изкусително и вдъхновяващо ви за една необикновена вечер...

Обратно към новини